Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента, прокоментував ситуацію з нападом на будинок свого заступника, повідомивши про те, що Ігор Жовква та його родина, на щастя, не постраждали выд нападу на їх будинок коктейлем Молотовим.

Про це повідомляє “Перший діловий”.

Єрмак офіційно підтвердив факт нападу, що стався в ніч з 21 на 22 жовтня 2021 року на будинок свого заступника Ігоря Жовкви. Також відомо, що ближче до 4 години ранку оперативні органи Нацполіціі та СБУ провели затримання підозрюваного в злочині, скоєному в Дарницькому районі міста Києва. Політик висловив подяку правоохоронним органам за їх професійну роботу.

«Сподіваюся на швидке встановлення замовників й можливих мотивів нападу, а також на залучення винних до відповідальності», – додав Андрій Єрмак.

Зараз Ігор Жовква та його сім’я перебувають в безпеці, заступник голови ОП вже дав свідчення слідчим. Крім того, саме сьогодні, 22 жовтня, він відзначає день народження.

У своєму зверненні Єрмак зазначив також, що знову радий бачити свого колегу на робочому місці. Він запевняє, що не дивлячись на те, що комусь це не подобається, його команда продовжує невпинно рухатися по курсу реформ.