5 листопада у Києві в офісі будівельної компанії Really Building було побито співробітника ізраїльської інвестиційної компанії Simple Investment.

Про це пишуть «Факти».

Нападники представилися співробітниками Всесвітнього броварського телебачення. Комерційний директор компанії ReallyBuilding Ганна Мурашенко, коментуючи цю ситуацію, не виключає, що вона може бути пов’язана з нещодавнім телемістом у посольстві України в Ізраїлі, під час якого іноземним інвесторам було презентовано українські об’єкти нерухомості.

За її словами, напередодні телемосту, група молодих людей у балаклавах приїхала до офісу компанії та поводилася агресивно. Зокрема, ставили питання щодо співпраці з Ізраїлем та звинувачували у незаконному будівництві.

«Телеміст відбувся, проте хлопці ось уже другий тиждень продовжують приїжджати до нас в офіс. Вони приїжджають щогодини і не приховують, що приїжджають за гроші. Представляються вони Всесвітньо-Броварським телебаченням. Приїжджають часом як годинник — о годині приїжджають, о четвертій — їдуть», — сказала в коментарі «ФАКТАМ» Ганна Мурашенко.

Проте, за словами комерційного директора, сьогодні їх приїхало більше, ніж зазвичай, і поводилися вони агресивно у відділі продажів, потім вийшли на вулицю, постояли там близько години та поїхали, а потім несподівано повернулися.

«Люди в масках і балаклавах через 10−15 хвилин повернулися в офіс і побили представника ізраїльської інвесткомпанії, що прилетів, у відділі продажів ReallyBuilding», — розповіла Мурашенко.

Як зазначила представниця компанії, протягом двох тижнів вони викликали поліцію та писали заяви, проте «молодчики» все одно приїжджали до офісу.

В результаті інциденту, що стався, постраждалому викликали швидку, одягли корсет на шию і відправили до лікарні на обстеження. Поліція зафіксувала інцидент.

У компанії припускають, що це можуть бути підступи конкурентів або прояв антисемітизму людей у балаклавах.

«Спочатку ці люди представлялися «атошниками». Але не можуть бути черевики… Наша компанія співпрацює з організаціями АТО. Ми подарували трьом родинам військових квартири. Ми — учасники Меморандуму «Українці разом» , — наголосила Мірошниченко.

У компанії просять дати оцінку події в рамках українського законодавства. «ФАКТИ» стежитимуть за розвитком цієї ситуації.

Компанія-забудовник «Really Building» спільно з ізраїльською компанією «Simple Investment Ltd» бере на себе, зокрема, зобов’язання перед інвесторами та міською владою щодо добудови та введення в експлуатацію проблемних довгобудів. Серед клієнтів компаній — чимало іноземних інвесторів.

Популярні новини зараз

Біля скверу неподалік Оболонської РДА, в кущах знайшли мертву людину

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

На Дарницькому мосту в Києві утворилася велика яма

Вакарчук присвятив пісню кримським татарам

Показати ще