В одному з державних медичних закладів Голосіївського району осипаються стелі та тріщать стіни. В таких умовах кияни змушені сидіти в чергах до сімейних лікарів, які у період карантину не відвідують пацієнтів на дому.

Як виглядає Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги 1”, повідомляють Новини.LIVE.

Комунальне підприємство за адресою вул. Маршала Якубовського, 6б, є структурним підрозділом поліклініки № 2 та поліклініки сімейних лікарів “Корчувате” Голосіївського району м. Києва. Сюди за первинною допомогою щодня приходять сотні пацієнтів різного віку. Однак найчастіше коридорами зустрічаються пенсіонери.

Люди чекають своєї черги у жахливих умовах, ремонту немає ні у кабінетах лікарів, ні у коридорах. На стінах та стелі осипається штукатурка, меблі поремонтовані скотчем.

Двері у кабінети у всіх різні, що наштовхує на думку, що деякі лікарі встановили їх за власний кошт. Та більшість дверей стародавні, інакше не назвеш. Несправними є і два ліфти, які в будь-який момент можуть зупинитися. Відповідне попередження висить на першому поверсі, однак їздити пацієнтам дозволяють за умови обмеженої кількості осіб.