За прогнозами Укргідрометцентру вже на цьому тижні у Києві значно похолоднішає, прогнозують навіть незначні морози та сніг. Через це остаточне рішення про завершення опалювального сезону в столиці поки не прийняте. Про це сказав сьогодні, 10 березня, директор СП “Енергозбут” КП “Київтеплоенерго” Костянтин Лопатін під час брифінгу. Про це повідомляє сайт  Хрещатик.news з посиланням на РБК-Україна.

Посадовець відмітив, що існують певні нюанси, пов’язані із процедурами початку та закінчення опалювального сезону.

“Межі опалювального сезону визначаються у відповідності до розпорядчого документа. На сьогодні ще немає розпорядчого документа щодо припинення опалювального сезону”, – наголосив Лопатін.

За словами директора, джерела теплопостачання вже працюють в режимі мінімального температурного режиму, тобто подати теплоносій більш низької температури технологічного не існує можливості, а для  повного припинення теплопостачання потрібно приблизно десять діб.

“Враховуючи, що згідно з прогнозами Гідрометцентру будемо мати суттєве зменшення температури зовнішнього повітря вже на цьому тижні, тобто з переходом в мінусові температури, зокрема вночі, відповідного рішення щодо припинення опалювального сезону дійсно не приймалося”, – сказав Лопатін.

Нагадаємо, Кияни отримають знижку в платіжках за тепло і гарячу воду за лютий

Читайте також:

Киянка отримала платіжку за опалення за січень на 53 тис: що відповіли у Київтеплоенерго

Щоб не переплачувати: кияни вже можуть подавати заявки на відключення від тепла