Під час ліквідації пожежі в клінічній лікарні Києва на б-рі Шевченка, 17, евакуйовано 13 пацієнтів. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Рятувальники виявили, що загоряння сталося в електрощитовій на 1-поверсі 4-поверхової лікарні. Вогнеборці евакуювали людей з приміщення лікарні в сусідній корпус.

«Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників, вже о 21:05 пожежу вдалося локалізувати на площі 10 кв. м та запобігти розповсюдженню полум’я на більшу площу, а о 21:17 – ліквідувати.

Під час гасіння пожежі вогнеборці вивели на безпечну відстань 13 пацієнтів, яких було переведено в сусідній корпус. Майже відразу після ліквідації займання, електропостачання в лікарні було відновлено.

На місці події було задіяно 6 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу підрозділів Головного управління», – зазначається в повідомленні.

На щастя, жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, що вогнеборці столиці звертаються до киян та мешканців регіону під час весняних толок не спалювати суху траву  – це призводить до масштабних пожеж у екосистемі.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Вогнеборці врятували жінку з балкону палаючої квартири: нічна пожежа на Мілютенка (відео)

Пожежа охопила ринок у Святошинському районі (відео)

Популярні новини зараз

У Києві створено робочу групу, що займатиметься звільненням цивільних заручників з полону рф

Аеропорт "Київ" знаходиться у абсолютно непридатному, з точки зору військових, для використання стані - Голова Ради директорів

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

Начальника Солом'янського РТЦК перевели до бойового підрозділу через скандал з повісткою для журналіста "Слідство.Інфо"

Показати ще