Запуск студентського єлектронного квитка заплановано на найближчий час. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на КМДА

“Право пільгового проїзду мають і студенти. За умов дії старої системи оплати проїзду, вони замовляли студентські проїзні квитки, які давали можливість отримати знижку 50% на оплату проїзду. І тепер ми розпочинаємо перехід на сучасну систему, коли картка з чіпом слугуватиме одночасно посвідченням і е-квитком. Власник такої картки зможе купувати поїздки на студентський електронний квиток за пільговою ціною”, – наголосив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

Для того, щоб почати випуск таких студентських квитків, адміністрації вищих навчальних закладів мають замовити квитки, які будуть відповідати технічним вимогам закладу, але в які вже буде інтегровано е-квиток. Таким чином студентський квиток стане поліфункціональним.

КМДА закликає навчальні заклади поквапитися із замовленням, адже те, наскільки швидко студенти отримають квитки залежить виключно від адміністрації.

Після повного переходу на е-квитки, вартість проїзних залишиться незмінною, у КМДА відмовились знижувати ціни на проїзні.

  • Місячний квиток на 46 поїздок буде коштувати 290 грн;
  • Місячний квиток на 62 поїздки – 390 грн;
  • Місячний квиток на 92 поїздки – 575 грн
  • Місячний квиток на 124 поїздки – 770 грн.

Ціна місячного безлімітного проїзного на усі види транспорту буде складати 1300 гривень.

Нагадаємо, Скільки коштував столичному бюджету е-квиток?

Читайте також:

Картка буде не потрібна: е-квиток планують зробити віртуальним

Учнівський е-квиток стане електронним ключем до різних сервісів