Як розповів Віталій Кличко під час онлайн прес-конференції, станом на 3 квітня, 189 осіб у Києві мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. За минулу добу в Києві захворіли ще 28 людей, двоє з них померли. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

«Кількість киян, що захворіли на COVID-19, за минулу добу збільшилася на 28 людей! І двоє з них не вижили. Загалом у столиці 189 підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них вже три випадки – летальних», – сказав мер.

За інформацією, що надали фахівці Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України», серед киян, яким підтвердили діагноз протягом минулої доби:

  • 17 чоловіків – віком від 16 до 70 років
  • 11 жінок – віком від 17 до 69 років.

Двоє жінок – 56 та 69 років – на жаль, померли.

Кличко додав, що серед хворих на COVID-19 двоє неповнолітніх дітей: шістнадцятирічний хлопець та сімнадцятирічна дівчина.

Мер також зазначив, що у медичні заклади столиці госпіталізували 13 хворих. Інші хворі знаходяться на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів.

«Я хочу підкреслити: ми робимо все, щоб зупинити розповсюдження цієї зарази. Але вірус не відступає. І не ставтеся до цього, як до страшилки! Ми повинні боротися із розповсюдженням хвороби разом!» – додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, в Україні 942 випадків захворювання на коронавірус, в Києві – 180

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Covid-19: стало відомо, де в Києві розміщатимуть хворих другої хвилі 

Ми готові до епідемії на папері: Бахматов оприлюднив результати аудиту лікарні №17