В Добропарку на Київщині розквітли 25 тисяч кущів лаванди, яку висадили кілька місяців тому хвилястими стрічками, що нагадують ріки. Про це повідомляє повідомляє Хрещатик.News з посиланням на сторінку “Добропарку” в Фейсбуці.

Фото: Добропарк, фейсбук

Квітнути лаванда буде протягом всього літа, аж до осені. Але квіткарі дендропарку на Київщині запрошують не пропусти пік цвітіння запашних квітів.

Фото: Добропарк

В світі існує близько 30 сортів лаванди – не лише традиційного лавандового кольору, але й ніжно бузкового, рожевого, синього і навіть білого.

Фото: Добропарк

В Добропарку квіткарі висадили традиційні сорти, які мають нагадувати відвідувачам справжні річкові потоки.

Фото: Добропарк

Дендропарк на Київщині запрошує на індивідуальні фотосесії. “Найкращий час для цього – щодня з 5:00-10:00 ранку з світанковим сонечком та мальовничий захід сонця”, – зазначають співробітники парку. Наголошуючи, що у понеділок тут зовсім немає гостей, бо це – вихідний. Отож найкращий час зробити світлини на тлі українського “Провансу” у повній самоті.

Фото: Добропарк

В парку пропонують бронювати локації – лавандові “ріки”, сад петуній чи неймовірні арт-інсталяції з природних матеріалів і квітів.

Фото: Добропарк

Дістатися до дендропарку можна від станції метро “Святошин” спеціальним маршрутним автобусом, або на власному авто – до села Мотижин Київської області.

Фото: Добропарк

Квитки коштують від 30 грн (для пенсіонерів), 40 грн (для дітей від 7 років) до 50 грн для дорослих людей.

Долучайтесь до нашого телеграм-каналу – читайте актуальні новини Києва!

Читайте також:

У Добропарку на Київщині розквітли 1 270 000 тюльпанів: фото з висоти

Мільйони тюльпанів, озера та поля квітів: під Києвом відкриють Добропарк