Один із приватних будинків у Дарницькому районі Києва, в яких в ніч на 28 березня потрапили уламки збитої російської ракети, належить експрем’єру України Вітольду Фокіну.

Він сам це підтвердив у коментарі «Радіо Свобода», пише «Дзеркало тижня».

«Так, постраждав мій будинок. Це прикро ще й тому, що я зараз у Молдові в гостях у свого друга. І збирався їхати додому, а виявилося, що немає куди їхати, бо розтрощило вікна, двері. Тому поки що умовно плівкою не покриють, повернутися не можу», – зазначив Фокін.

Він додав, що пошкодження будинку невеликі і впевнений, що його відбудують. За словами Фокіна, для того, аби він міг повернутися додому, потрібен приблизно тиждень.

«Все це не можна порівнювати з тим, що робиться зараз з нашими іншими містами. Маріуполь – це місто моєї мами. І коли я дивлюся на це, то стримати сльози неможливо», – зазначив колишній прем’єр-міністр.

За даними «Радіо Свобода», від уламків збитої ракети постраждали ще кілька будинків. Зокрема, в них повибивало шибки та посікло фасади. Крім того, були пошкоджені автомобілі. Обійшлося без людських жертв, але постраждали домашні тварини.