Укрзалізниця почала безкоштовний підвіз службовими поїздами правоохоронців на роботу. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу АТ «Укрзалізниця».

В пресслужбі розповіли, що таке рішення було прийнято керівництвом Акціонерного Товариства та погоджено з Міністерством інфраструктури. Усі витрати з організації перевезень Укрзалізниця бере на себе – проїзд для правоохоронців та медиків на службових поїздах – безкоштовний.

Як відомо, 31 березня Укрзалізниця запустила соціальну програму з безкоштовного перевезення службовими поїздами медпрацівників. А сьогодні повідомила і про безкоштовне перевезення правоохоронців.

«Вслід за медиками Укрзалізниця долучає до своєї соціальної програми з безкоштовного підвозу службовим поїздами до місць роботи працівників Національної поліції. Ми розуміємо значення правоохоронних органів у ці нелегкі часи та не могли залишитися осторонь від їхньої проблеми з трансферами до робочих місць», — зазначив виконувач обов’язків голови правління АТ «Укрзалізниця» Желько Марчек.

Підвозитимуть правоохоронців за наявності службового посвідчення, також обов’язковою умовою є наявність засобів індивідуального захисту – медичної маски або респіратора та рукавичок.

Нагадаємо,  в Viber запустили чат для допомоги лікарям Київщини.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

В Києві збільшили кількість спецтранспорту на найбільш навантажених маршрутах

КМДА оприлюднило розклад наземного громадського транспорту на період карантину