Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський написав у Фейсбуці, що із 1 квітня компанія надаватиме послугу прискореної міжнародної поштової доставки EMS (Express Mail Service). Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Він зазначив, що цю послугу надають лише національні пошти-учасниці Всесвітнього Поштового Союзу, до якого входить і Україна.

Смілянський додав, що в компанії переглянули тарифи, які раніше встановило Державне підприємство спеціального зв’язку (ДПСЗ), і знизили їх.

Наприклад, для відправлень вагою до 2 кг користувачі отримають на 40 % дешевшу доставку, а для відправлень вагою до 10 кг – на 20 % нижчу ціну.

«З 1 квітня скористатись послугою можна буде у майже 1 тис. відділень Укрпошти, і далі, через певний час, більш ніж в 4000+. Повний перелік відділень тут https://bit.ly/2ycH4sz. В усіх обласних центрах України буде можливість скористатися послугою не виходячи з дому, замовивши кур’єрську доставку, що особливо важливо сьогодні», – написав Смілянський.

За словами очільника Укрпошти, під час дії карантину та режиму закритих кордонів зробити відправлення за допомогою експрес-доставки EMS можна буде до 57 країн світу.

«Терміни доставки під час карантину через обмежені авіасполучення можуть відрізнятись від звично швидких для EMS, але ці відправлення завжди відправлятимуться та оброблятимуться світовими поштовими операторами першим пріоритетом. Після закінчення пандемії (швидкого, будемо сподіватись ) ми доставлятимемо ваші відправлення до 195 країн стандартними для EMS експрес-термінами», – повідомив голова Укрпошти.

Перелік країн, які доступні для послуги EMS та тарифи можна дізнатись за посиланням: https://bit.ly/3dDu4wl.

Нагадаємо, під час карантину ліки дозволили доставляти поштою

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Карантин: в столиці заборонили стоматологічні послуги

Популярні новини зараз

Неймовірну Великодню інсталяцію з квітів відкрили у Софії Київській

У столиці серйозний скандал через побиття хлопця у школі — дитині довелось робити операцію

Команда столичних кібернетиків КНУ ім. Т.Шевченка зайняли призове місце на Чемпіонаті Європи з програмування

На Одеській трасі під Києвом навесні 2024 планують відкрити новий ТРЦ

Показати ще

Коронавірус: київські психологи надаватимуть онлайн-підтримку усім бажаючим