У вівторок, 2-го листопада, в Україні дощі протягом дня пройдуть у більшості областей, крім західної частини, розповіла синоптик Наталка Діденко.

Як пише вона в Facebook, температура повітря 2 листопада знизиться в північній частині України до + 6 + 9 градусів, повідомляє “Главред”.

На решті території очікується + 10 +14 градусів, на півдні і південному сході передбачається+12 + 16 градусів.

Синоптик уточнила, що дощі пройдуть в середу на півночі, в четвер – скрізь переважно без опадів, в п’ятницю дощі в західних областях.

У Києві у вівторок очікується зниження температури. Вдень повітря прогріється до +7 +9 градусів. Прогнозуються дощі, очікується поривчастий вітер.

Південний вітер принесе на територію України теплу повітряну масу. У другій половині тижня денна температура підніметься до 18 градусів тепла, розповіла РБК-Україна синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

“Перша декада листопада починається з відносно теплої погоди. Морозів ми не очікуємо, хіба що на високогір’ї Карпат вночі може бути в найближчі два дні 1-5 градусів морозу. На решті території найближчими днями 0-7 градусів тепла вночі, а в другій половині тижня – навіть 5-10 градусів тепла”, – сказала вона.

За прогнозом Укргідрометцентру, в денні години очікується 8-14 градусів тепла. У південній частині, а в четвер-п’ятницю – в південних, західних і північних – 13-18 градусів.