Патрульні поліцейські розшукали дівчину на Lexus, яка порушила правила зупинки та стоянки, відмовилася надати інспектору документи, обматюкала його та натиснула на педаль газу.

Про це пише “Вечірній Київ”.

Інцидент стався у неділю, 5 вересня, на Набережному шосе. Порушницею виявилась модель і блогерка Veronika Ridolfi, яка має майже 60 тисяч підписників у закритому акаунті Instagram. У її профілі вказано, що вона працює PR-директором блогерів. Також у Veronika Ridolfi є акаунт у Facebook. Щоправда, остання публікація датується груднем 2020 року. Втім, місцем проживання у профілі значиться місто Парма в Італії.

Інцидент з патрульним зняла на смартфон ще одна «інстадіва», її подруга Олена Іваницька — фіналістка чемпіонату України фітнес бікіні UBPF/Wabba, яка сиділа поруч на пасажирському сидінні.

До речі, кілька років тому вона потрапила у грандіозний скандал, зробивши своєму коту-сфінксу татуювання. Фото та відео свого улюбленця з тату Олена виклала в Instagram, чим розлютила користувачів мережі, які звинуватили її у садизмі та жорстокому поводженні з тваринами. Після хвилі критики вона тимчасово закрила в соцмережах всі свої сторінки. Однак, цьогоріч Іваницька знову опублікувала фото кота з татуюванням, написавши: «Хейтери скучили за Яшею». І знов-таки публікація набрала безліч негативних коментарів…