Те, що парламент навіть не вніс до порядку денного законопроект Зеленського про незаконне збагачення, є політично безвідповідальним кроком. Це помста не тільки президенту, це помста українцям, які вимагають справедливості і покарання для корупціонерів.

“Законодавчу ініціативу про громадянську конфіскацію буде знову внесено в парламент. Я не бачу необхідності говорити, що цей парламент здатний розглянути цю ініціативу. Швидше за все, цей проект буде внесений до парламенту наступного скликання”, – повідомив заступник глави Адміністрації Руслан Рябошапка на брифінгу.

Адміністрація вважає невключення даного законопроекту до порядку денного нинішнім парламентом демонстративним і свідчить про правильність рішення про його розпуск.

“Те що зробив сьогодні парламент – це політично безвідповідально. Це помста не тільки президенту Зеленському, а в першу чергу українцям, які вимагають справедливості і покарання для корупціонерів, а також зневажливий крок щодо міжнародних партнерів, які допомагають Україні в боротьбі з корупцією”, – сказав Рябошапка.

Раніше, Рада не включила до порядку денного законопроект про незаконне збагачення, який подав Зеленський.