«Коронація слова» відбудеться 29 серпня в межах першого Київського міжнародного книжкового арт-фестивалю KYIV BOOK ART FEST – 2021.

Про це на пресконференції в Укрінформі повідомила співзасновниця міжнародного конкурсу «Коронація слова» Тетяна Логуш, пише «Київ Медіа».

За її словами, у Виставковому центрі «AKKO Інтернешнл» відбудеться коронація, а також презентація торішніх переможців, бо раніше через пандемію вона відбувалася онлайн.

На книжковому фестивалі буде представлено Дитячу Коронацію, яка спільно з Київським Палацом дітей та юнацтва сприяє розвитку дітей, їхнім талантам.

“Метою “Коронації слова” є популяризувати українську книжку, слово, нашу яскраву й самобутню літературу. І всі зірки, які ми відкрили за 20 років існування конкурсу, а також наші фільми, і сценарії, і п’єси. А наступного року ми хочемо оголосити ще й Коронацію Пісні”, – сказала Логуш.

Вхід на фестиваль вільний. Адреса “АККО Інтернешнл” – проспект Перемоги, 40 Б, парк імені Пушкіна (метро “Шулявська” або “Політехнічний інститут”)