15 жовтня 2019 року у арт-холі метро «Золоті ворота» відкриється художня виставка «Вільні творити». Про це повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук прес-служба Київського метрополітену.

Скульптури та малюнки, виставлені на станції, створили студенти школи “Скульптурний цех”, які самі часто користуються послугами підземного транспорту.

“Проект покликаний спонукати відвідувачів до комунікації з мистецтвом та навіть опанування мистецьких навичок власноруч”, – йдеться в анонсі події.

Столична школа “Скульптурний цех” існує 5 років поспіль. Мета організації – навчати академічному малюнку та ліпленню людей різних професій. Всіх тих, кому потрібна обізнаність у сфері форм та пластики – стоматологів, кондитерів, художників-аніматорів, лялькарів, дизайнерів.

Цим спільним з Київським метро проектом школа намагається довести, що митцем може стати кожен, незалежно від віку та професії.

В експозиції будуть представлені роботи Аліни Роботягової, Артема Присяжнюка, Марії Присяжнюк, Сергія Гули, Вікторії Павенко, Всеволода Чернявського, В’ячеслава Гуденка, Костянтина Плетенецького, Олега Богаченко.

Як повідомляв “Хрещатик.news”, на Співочому полі відкрився останній квітковий фестиваль року – фестиваль хризантем.

Читайте також:

На металобрухт: копійки вилучать з обігу

У Києві розпочався опалювальний сезон

Міністерство у справах ветеранів висловилось с приводу мінування мосту Метро

 

 

Популярні новини зараз

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який жорстко побив охоронця супермаркету через зауваження

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

“Пробіг під каштанами” у Києві: бігли і немовлята, і старенькі

Показати ще