Депутати Київради підтримали присвоєння парку на вулиці Вінницькій у Солом’янському районі назви «Парк захисників України». Три роки тому така ініціатива надійшла від ветеранів АТО та була підтримана депутатами Київради, які представляють виборців Солом’янського району. У 2016 році на місці майбутнього парку була урочисто закладена символічна гільза від 125-міліметрового снаряду. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Відтепер маємо своє «місце сили», де будуть проходити зустрічі ветеранів та волонтерів, патріотичні заходи для школярів, акції вшанування пам’яті», – зазначив депутат Київради, заступник голови КМДА Вячеслав Непоп, який послідовно підтримував ініціативу створення парку-меморіалу.

Як зазначив Вячеслав Непоп, Солом’янський район дає чи не найбільше мобілізованих та залучених до виконання бойових завдань у зоні АТО/ООС. Крім того, у Солом’янському районі столиці розташоване Міністерство оборони, Генеральний Штаб ЗСУ, Національний університет оборони України.

«Тож створення парку-меморіалу саме у Солом’янському районі – не збіг обставин, а продумане рішення», – сказав Вячеслав Непоп.

Нагадаємо, У 2020 році в Солом’янському районі почнуть зводити будинок для учасників АТО

Читайте також:

У парку “Партизанська слава” закладена Алея пам`яті киян, загиблих на Сході

Вірші про любов і війну: поетичний проект від ветеранів бойових дій на Сході