Засновник приватної клініки “Борис” і тепер вже нардеп від “Слуги народу” Михайло Радуцький не планує через три місяці очолювати Міністерства охорони здоров’я. Інформацію про такі зміни в уряді буквально півдоби тому озвучив в ефірі ZIK глава фракції СН Давід Арахамія.

Так, згідно з постом Радуцького у Facebook, він не хоче замінювати Зоряну Скалецьку на посаді міністра охорони здоров’я в новому уряді. Хоче залишитися в Раді.

ЧИТАЙТЕ РЕПОРТАЖ, як стартувала нова Верховна Рада

“Я не планую бути міністром через 3 місяці. Так, багато моїх колег у фракції бачать саме мене на цій посаді. І саме це бажання вчора Арахамія озвучив в ефірі телеканалу. Мені приємно, але свою роботу бачу зараз в парламенті. Основа перетворень тут.

Верховна Рада затвердила на посаді міністра Зоряну Скалецьку. Професіонала. Енергійного і геніального фахівця. Кращу кандидатуру, ніж вона, складно знайти. Саме тому її затвердили президент, прем’єр-міністр і більшість. Її делегувала більшість і зараз вона частина команди нового прем’єр-міністра. Я залишаюся і планую залишатися працювати в парламенті”, – написав він.

На першому засіданні Верховної ради України народні депутати затвердили новий склад Кабінету міністрів. Зокрема, Зоряну Скалецьку призначили міністром охорони здоров’я. Раніше вона була експертом Центру підтримки реформ при Кабміні.