Двори у центрі столиці роками залишаються поза межами уваги комунальників та адміністрації міста. Проте вже цього року у провулку Михайлівський, 9 А  з’явиться  сучасний спортивний майданчик, а за адресою вулиця Івана Франка, 12  буде облаштована комфортна територія для дитячого дозвілля.

Вказані локації, що залишилися поза увагою комунальних служб та районної адміністрації отримають «нове життя» завдяки перемозі у конкурсі «Громадський бюджет».

Автор проєктів Павло Бірюк, який очолює громадську організацію «Громадська ініціатива міста Києва», переконаний, що розвиток спорту та дитячого дозвілля має бути пріоритетним напрямком.

«Наразі розпорядники коштів проводять підготовку документів для оголошення торгів, проте маємо надію, що вже до початку осені дані об’єкти будуть реалізовані», – запевняє автор проєктів.

Додамо, що це вже п’ята локація, яка буде облаштована за участі активістів ГО «Громадська ініціатива міста Києва».

Завдяки зусиллям громадської організації на подвір’ї школи №25 також з’явився воркаут-майданчик (по вулиці Володимирська, 1), у школі №70 (по вулиці Академіка Ромоданова, 10) – сучасний баскетбольний майданчик, а на Сирці  (по вулиця Академіка Грекова, 12-12 А) – зручна і безпечна територія для дитячого дозвілля.

Нагадаємо, нещодавно у Шевченківському районі Києва облаштували прибудинкову територію.

Читайте також:

У Солом’янському районі відкриють нову спортивну залу для дзюдо

Мешканці Солом’янки можуть безкоштовно викликати сантехніка та електрика

Популярні новини зараз

Поліція, прокуратура, омбудсмен та в.о. директора відреагували на історію з побиттям 13-річного підлітка у школі Києва

На станції столичного метро померла людина

Мер Гамбурга прибув до Києва

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

Показати ще

На Солом’янці відкрили три нових футбольних поля