Президент рф володимир путін не готує ніякого ядерного удару, це блеф.

Як передає Укрінформ, про це радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко поінформував у Фейсбуці.

Він уточнив, що росіяни починають навчання стратегічних ядерних сил, і що у навчанні будуть задіяні стратегічні комплекси “Ярс”. За його словами, ці комплекси можуть влучати в цілі з відстані до 11 тис. км (читай США).

“Що це означає? Ніякого ядерного удару, ні тактичного, ні стратегічного Путін не готує. Це блеф”, – написав радник міністра.

Денисенко уточнив, що одним із найбільших комплексів путіна є комплекс Карибської кризи.

“Йому дуже хочеться повторити її, але на цей раз виграти. І всі його дії треба розглядати саме з цієї точки зору. Він вірить, що Байден слабкий і Байден піддасться на його блеф. Учорашню статтю Байдена про Україну він розглядає не як пояснення американцям, а як слабкість супротивника, на якого треба ще трошки натиснути – і він здасться”, – йдеться у дописі Денисенка.

Радник міністра нагадав також слова колишнього держсекретаря США та екскандидата у президенти США Гіларі Клінтон про путіна, про те, що він – “крутий хлопець з тонкою шкірою”.

“Єдине, що він розуміє, – це мова сили. І якщо витримати його блеф – він потече. У прямому і переносному значенні цього слова”, – заявив Денисенко.

На його думку, нас чекають тижні, сповнені захоплюючих історій про ядерний апокаліпсис.

На переконання представника МВС, якщо не злякатися цього божевільної маячні, смерть путіна прийде за місяць-два, а якщо злякатися – Україні буде неймовірно тяжко.