У тимчасово окупованому Мелітополі гучно: мешканці міста інформують про серію потужних вибухів у районі летовища, де росіяни зберігали свою військову техніку.

Про ймовірний прицільний удар ЗСУ по аеродрому в Мелітополі повідомляє телеграм-канал “Збройні Сили України. Війна з окупантами”, пише “СтопКор”.

Регіональне інформаційне агентство “Мелітополь” підтверджує цю інформацію та наводить деякі подробиці.

Зокрема, з повідомлень мелітопольчан випливає, що приблизно о 18:50 у середу, 24 листопада місто сколихнули щонайменше п’ять потужних вибухів. Їх добре чули в центрі міста, на Піщаній, у Новому та інших навколишніх селах.

Вибухи лунають із південного боку – саме там розташований старий мелітопольський аеродром, який росіяни переробили на авіабазу і де неодноразово фіксувалося скупчення ворожої військової техніки.Зазначається, що в окупаційних телеграм-каналах з приводу вибухів – повна тиша, російські воєнкори навіть не повідомляють про “роботу ППО”: ймовірно, удар виявився для них несподіванкою.

За інформацією Генштабу ЗСУ, наразі на Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обороняють захоплені раніше рубежі. Вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Олександропіль, Новобахмутівка, Велика Новосілка, Вугледар, Времівка і Золота Нива Донецької області та Зелений Гай, Дорожнянка, Оріхів, Щербаки і Камʼянське на Запоріжжі.

Нагадаємо, вздовж трас у трикутнику Каховка – Мелітополь – Армянськ зафіксовано нові укріплення ворога. Крім того, “каравани” з фортифікаційними засобами почали рушити в бік лінії розмежування на Запоріжжі.