Поліція закликала батьків більше приділяти увагу своїм дітям і цікавитися їх внутрішніми потребами з метою запобігання трагедій. Заклик був зроблений після чергової спроби суїциду серед підлітків.

Про це пише ASPI.

Так, як повідомили в поліції Київської області, в селі Ставки Фастівського району 17-річна дівчина облила себе бензином і підпалила. Страшний вчинок вона зробила через нерозділене кохання.

На щастя її врятував її товариш, який негайно погасив полум’я. Все ж дівчина встигла отримати опіки, які, на щастя, загрозу для життя не представляли.

Поліція з’ясувала, що 17-річна дівчина вживала алкоголь в компанії 24-річного хлопця. Після цього вона облила себе бензином і підпалила. На щастя, її товариш вчасно загасив полум’я, виливши на неї відро води.

На місце прибула поліція. Вирішується питання про притягнення батьків неповнолітньої до адміністративної відповідальності за статтею 184 КУпАП. Відносно молодої людини складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 180 КУпАП (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння).