У Києві вже понад тиждень розшукують 19-річну Марину Ротаєнко, яка родом із Черкащини. Про це пише “Gazeta.ua”.

Батько дівчини Віталій Ротаєнко зазначає, що Марина навчалася та працювала, однак поєднувати ці дві справи не могла. Через це студентка збиралася розрахуватися із роботи. На початку вересня донька перестала відповідати на телефонні дзвінки. Рідні телефонували кілька днів поспіль, однак слухавку дівчина не брала. Після 5 вересня телефон Марини вимкнено і на зв’язок з близькими вона не виходить.

Окрім цього батьки дівчини зазначають, що вона зникає не вперше. У грудні 2016-го не було кілька днів. Згодом знайшлася. Де була, не пам’ятала. Батьки не травмували її зайвими питаннями. Тепер дівчина зникла знову. Тоді поліція знайшла її візитку за 14 км від гуртожитку − біля станції метро Контрактова площа.

“У грудні 2016-го було не перше її зникнення. У листопаді того ж року дівчина теж зникала. Згодом сама увімкнула телефон. Теж не пам’ятала, що з нею коїлося й де вона була”, – згадує начальник Тальнівської поліції Ігор Голота.

Дівчина родом із села Антонівка, Тальнівського району. Односельці називають родину Ротаєнків дуже порядною. Окрім Марини, мають ще й сина.