Учасницю проєкту” Панянка-Селянка” виявили мертвою у власній квартирі. За попередньою інформацією, вбивство жінки скоїв її чоловік. На тілі жінки було безліч ножових ран.

Деталі розповіли в сюжеті “Надзвичайних новин” з посиланням на поліцію Оболонського району Києва, пише РБК-Україна.

Тетяна була місцевою знаменитістю і в Оболонському районі її знали дуже добре. У неї вдома був власний манікюрний салон, а крім того – вона брала участь у популярному проєкті “Панянка-Селянка”.

Вбивство сталося в тій квартирі, де знімали шоу
Сусіди шоковані трагедією і кажуть, що Тетяна була чуйною людиною, давала жінкам поради про взаємини. А ось з чоловіком у неї були складні відносини, хоча пара зовсім недавно вступила в шлюб. Молодята часто скандалили, а напередодні трагедії Тетяна напівгола ховалася від чоловіка-тирана у сусідів.

Того дня до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення від жителя Оболонського району. Він сказав, що до нього на вулиці підійшов чоловік і попросив викликати швидку допомогу для дружини.

За вказаною адресою прибула бригада швидкої допомоги, але вони змогли лише констатувати смерть жінки. На її тілі були сліди від ударів і численні різані рани, горло у жінки було перерізано.

Як з’ясували в поліції, напередодні між чоловіком і дружиною стався конфлікт і бійка, в ході якої чоловік кілька разів вдарив Тетяну ножем. Від отриманих ран жінка померла. А 51-річного чоловіка затримали на місці злочину.

Відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство і чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.