У Шевченківському районі Києва затримано чоловіка, який жорстоко побив відомого музиканта та автора пісень Миколу Журавльова. Внаслідок удару в голову потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

Про це 10 листопада повідомила пресслужба Київської міської прокуратури, на яку посилається “Великий Київ”.

Затриманим виявився сусід потерпілого. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – “умисне тяжке тілесне ушкодження”.

“Досудовим розслідуванням встановлено, що пізно ввечері 06 листопада у багатоквартирному будинку у Шевченківському районі між потерпілим, автором пісень відомого українського гурту, та його сусідом, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, стався конфлікт. Під час вказаного інциденту підозрюваний наніс потерпілому не менше одного удару в область правої скроневої ділянки“, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок удару потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя, а саме відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, компресійний вдавлений перелом правої скроневої ділянки.