У Києві затримали громадян Азербайджану, яких підозрюють в грабежах та згвалтуванні. Зловмисники підсипали потерпілим сильнодіючі лікарські препарати.

Про це OBOZREVATEL розповіло інформоване джерело в правоохоронних органах. Підозрюванним загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

“Злочинці пересувалися на автомобілі та діяли за однією схемою. Вони чекали жертв біля нічних клубів та ресторанів. Помітивши людину в стані алкогольного сп’яніння, знайомилися з ним, а потім, під час спілкування підсипали сильнодіючий лікарський препарат, після чого грабували. В одному з випадків , зловмисники поїхали до потерпілого чоловікові додому, забрали всі цінні речі, а потім скористалися його станом та згвалтували його”, – розповів він.

Як уточнили в пресслужбі Київської міської прокуратури, затриманим, громадянам Республіки Азербайджан 24 і 25 років, повідомили про підозру.

“На цей момент зібрано докази про вчинення зловмисниками 3 розбійних нападів, а також згвалтування одного з потерпілих. Загальна сума завданих потерпілим збитків становить 267 тисяч гривень, 30 тисяч доларів США, 1605 євро”, – додали в пресслужбі.