Сьогодні, 15 лютого, в Київському фаховому коледжі прикладних наук, що на вулиці Джона Маккейна, 29 офіційно презентували шостий сезон курсів перукарської майстерності для жінок, які постраждали від домашнього насильства.

Про це пише «Вечірній Київ».

Вже два роки поспіль соціальний проєкт «Краса для всіх» організовують за підтримки Київської міської державної адміністрації, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) та косметичної компанії L’Oréal.

Його головна мета — допомогти жінкам, які перебувають у непростій життєвій ситуації, здобути безкоштовну освіту у сфері краси. А згодом професійно реалізуватися в цьому напрямі та назавжди розірвати коло насильства.

«Жінкам, які опинились у непростих життєвих ситуаціях, або були жертвами домашнього насильства, перш за все потрібна економічна незалежність. Але не у всіх за плечима є освіта та досвід роботи. Це й стало поштовхом допомогти жінкам спочатку здобути базові знання перукарської майстерності та виходити зі стін коледжу вже мотивованими й професійно орієнтованими», — зазначила заступниця голови КМДА Марина Хонда.