У Солом’янському районі Києва горіли легкові автомобілі та вантажівка, а в Оболонському вщент згоріло складське приміщення.

Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають “Коментарі”.

За даними відомства, у Солом’янському районі Києва вночі 27 листопада рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж в автомобілях.

Одна з пожеж сталася на проспекті Перемоги, 80. На трасі під час руху загорівся моторний відсік в вантажному автомобілі МАN. Пожежу загасили за двадцять хвилин. Проте вогонь повністю знищив кабіну вантажівки, пошкодив моторний відсік та покриття кузова.

Ще одна пожежа сталася цієї ночі на вулиці Миколи Василенка, 23А. На трасі палали одразу три легкових автомобіля — Кіа, Skoda та “Таврія”. Вогонь загасили за пів години. Внаслідок пожежі вщент вигорів автомобіль “Таврія”. Вогонь також пошкодив ліві частини автомобілів Кіа та Skoda. Жертв та постраждалих внаслідок двох пожеж в автомобілях немає.

В Оболонському районі Києва цієї ночі сталася пожежа в одноповерховому складському приміщенні на вулиці Автозаводській, 18. Вогонь розповсюдився на площу у 100 квадратних метри. Пожежа сталася через вуличне сміття. З вогнем боролися 26 рятувальників та шість одиниць спецтехніки. Загасити пожежу у складській будівлі вдалося за майже дві години. У приміщенні вщент згоріла покрівля, меблі та деякі речі власників. Причина займання поки що невідома, жертв та постраждалих немає.