У Києві на вулиці Куренівська, 21, Оболонський район, спалахнула масштабна пожежа. Дим заполонив всю вулицю і підіймається у небо. На місці працюють пожежники.

Про це APnews повідомляє з посиланням на Головне управління ДСНС України в столиці.

Відзначається, що повідомлення про пожежу надійшло о 12:43. До місця виклику негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Пожежники встановили, що горить недіюча одноповерхова складська будівля розміром 45х12 м. Примітно, що за цією адресою розташований завод “Євроформат”.

Пожежники відразу ж приступили до гасіння вогню. Однак їх роботу ускладнило те, що поруч був відсутній протипожежний гідрант. А найближчий гідрант знаходиться на відстані 400 м від місця пожежі, через що витрачається час рятувальників на прокладку магістральних ліній і пошуку вододжерел.

За попередніми даними ДСНС, йде локалізація пожежі на площі 1200 кв.м. Однак пізніше рятувальники уточнили, що горить 2500 кв.м.

Також за інформацією рятувальників, для гасіння пожежі залучено 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 50 осіб особового складу.

Про постраждалих або загиблих даних немає. Причини пожежі також поки невідомі.