У Києві внаслідок ракетних ударів росії 18 жовтня було пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури. Триває ліквідація надзвичайної ситуації.

Про це повідомив мер Віталій Кличко, пише «Слово і Діло».

«Наразі частково обмежено надання послуг електро- та водопостачання у багатьох будинках на лівому березі столиці. У деяких будинках можливе зниження тиску у водопровідній мережі, зміна кольору та прозорість води. Звертаюся до всіх киян максимально заощаджувати електроенергію. Жителям, де знижено тиск у водопровідній мережі, – максимально економно зараз витрачати воду. У будинках, де вже тимчасово припинено водопостачання, мешканців просимо знайти найближчий від будинку бюветний комплекс, колонку чи автомат із продажу питної води, та зробити запас води», – розповів Кличко.

У Київводоканалі також попередили, що можливе зниження тиску у водопровідній мережі міста, а також може спостерігатися підвищення кольоровості та каламутності води. Крім того, у Печерському районі можлива відсутність водопостачання.

«Така ситуація буде продовжуватися до усунення пошкоджень інфраструктури, орієнтовно протягом доби», – зазначили в компанії.