З 30 вересня в столиці підключатимуть до опалювальної мережі дитячі садки, школи та лікарні. Але поки що за індивідуальними заявками. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Глобальних проблем, що перешкоджатимуть спокійному початку опалювального сезону в Києві немає, стверджує Директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко.

Голова Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексій Хмельницький також підтвердив, що проблемних питань відносно київських теплопостачальних підприємств, що можуть негативно вплинути на входження в опалювальний сезон, фахівцями АМКУ не виявлено.

“Подача теплової енергії до житлових будинків у Києві розпочинатиметься в установленому порядку із урахуванням температури повітря, яка має опуститися до позначки +8 градусів за Цельсієм і нижче, і триматися на такому рівні щонайменше протягом трьох днів”, – повідомив Дмитро Науменко.

Нагадаємо, що заступник голови КМДА Петро Пантелєєв пообіцяв стримати зростання тарифів на тепло та гарячу воду. Цієї мети чиновники сподіваються досягти завдяки модернізації тепломереж і зменшення втрати тепла.

“Ми комплексно підходимо до заміни мереж, що дозволяє нам зменшити аварійність та знизити теплові втрати, покращити температурний режим, тобто підвищити якість послуг для людей. Це також дає можливість не підвищувати й так високі тарифи, адже витрати підприємства закладаються у вартість послуг”, – пояснив Петро Пантелєєв.

Як повідомляв “Хрещатик.news”, Київрада просить залишити Кличка головою КМДА.

Читайте також:

Сузір’я хризантем: на Співочому полі відкриється останній квітковий фестиваль року

На Хрещатику влаштують світове шоу

У Києві з’явився Junkman, який лякав перехожих, що смітять на вулицях (відео)

 

 

Популярні новини зараз

У Києві прощаються із українським письменником та видавцем Дмитром Капрановим

₴9,7 млрд — саме стільки було виділено урядом на захист Трипільської ТЕС

Вбитий у київському фунікулері хлопець був учнем 10-го класу та займався футболом

Ректора КНУ ім. Т.Шевченка підозрюють у розкраданні коштів — створено петицію з вимогою звільнити та притягнути до відповідальності

Показати ще