Щорічний Дитячий віденський бал відбудеться у Києві 5 квітня, подія цього року буде присвячена екології життя – діти-дебютанти презентують свої екологічні відеопроекти. Про це повідомила ексклюзивний організатор віденських балів в Україні Марина Ігнатуша.

«Набір учасників на Дитячий віденський бал у Києві 2020 триває. Залишається 3 тижні до початку тренувань молодих дебютантів балу!

Традиційно, юні леді та джентельмени зможуть відвідати заняття з підготовки полонезу, вальсу і польки, які пройдуть на базі генерального партнера заходу Indigo Education, пройдуть навчання у медіашколі на базі MBA Kids International з основ відеоблогінгу, акторської майстерності, просування власного влогу в YouTube та Instagram», – повідомила Марина Ігнатуша.

Організатори балу повідомляють, що 5 квітня на дівчат та хлопчиків очікує захоплююча шоу-пограмма, майстер-класи, анімаційне шоу, фуршет, безліч різних сюрпризів і подарунків – тут буде все для того, щоб маленькі мрійники повірили в диво.

«Кожна дівчинка мріє бути принцесою, усі хлопчики хочуть бути відважними лицарями.

5 квітня 2020 року на ваших дітей чекає незабутня подія, що втілює фантазії в реальність – Дитячий віденський бал. В цей день колонний зал КМДА наповниться блискучими щасливими оченятами і сяючими посмішками юних леді і джентельменів.

Казкова подія присвячена екології життя, під час якого маленькі гості балу презентують свої екологічні відеопроекти, адже сучасні діти дуже чутливо сприймають тему майбутнього планети, якості життя і здатні висловити свої думки, оцінки, враження у власних творчих проектах», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у заході братимуть участь понад 200 юних дебютантів, які протягом лютого-березня вчитимуться танцювати полонез, вальс, польку під керівництвом зіркових хореографів у міжнародному творчо-спортивному центрі розвитку дітей INDIGO education.

Окрім того, у медіашколі на базі MBA Kids International діти вчитимуться знімати власні соціально-екологічні відео – кожен учасник спробує себе у якості актора, навчиться писати сценарії, створювати та просувати свій влог в YouTube та Instagram.

На Віденьскому балі нйкращі роботи дебютантів отримають спеціальні премії Vienna Ball Junior Award.

Дитячий віденський бал є аналогом дорослого, з його класичними правилами, етикетом та дрескодом. Ідея проведення таких подій для дітей виникла в організаторів з України, схвально сприйнята Віденським бальним комітетом та почала ширитись світом.

Нагадаємо, 14 лютого в мерії столиці відбудеться Благодійний бал All you need is LOVE

Читайте також:

Чоботи і черевики на благодійність: в столиці збиратимуть старе зимове взуття

Популярні новини зараз

У столиці планують присвоїти звання "почесного громадянина Києва" колишньому Головнокомандувачу Залужному

У Києві планували витратити ₴0,7 млн та встановити 3D-конструкцію до Дня Європи - тендер

Внаслідок обстрілу Академії імені Бойчука було знищено мистецькі роботи за 80 років

Став відомий рейтинг найсильніших та найслабших шкіл Києва за результатами НМТ 2023

Показати ще

В столиці відбудеться Благодійний ярмарок за участю іноземних посольств