Із 19 до 26 грудня стартує акція «Не забудь привітати»: волонтери-помічники Святого Миколая адресно вітатимуть юних киян – клієнтів мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) м. Києва, які не мають змоги відвідувати виїзні новорічні заходи. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

В столиці розпочне свою роботу «Школа помічників Святого Миколая». 10 грудня відбудеться навчальний семінар, де волонтери отримають спеціальні знання для адресного привітання малечі, особливостей взаємодії із дітьми з інвалідністю, відпрацюють навички комунікації та анімації.

Зазначається, що всі бажаючи зможуть приєднатися до загальноміської акції «Не забудь привітати» після реєстрації за посиланням: http://bit.ly/37ZGEDu.

Повідомляється, що у рамках акції «Не забудь привітати» відбудуться новорічні вистави та вечірки для дітей і молоді з інвалідністю, сімейний перегляд мультфільму для дітей демобілізованих учасників АТО та дітей переселенців у кінотеатрі «Київська Русь», де помічники Святого Миколая створюватимуть святкову атмосферу.

Нагадаємо, В Лаврський дзвіниці відкрилася Резиденція святого Миколая

Читайте також:

Світлові інсталяції, ярмарок, розваги: відкривається Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Від Романа до Йордана: Пирогово відкриває сезон зимових свят

Лускунчик, козаки, Опішня і Святий Миколай: в столиці новорічні свята триватимуть з 14 грудня до 19 січня