У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, що буде на місці незаконних споруд ринку “Юність” на Лісовому масиві в Деснянському районі, які недавно знесли.

Про це повідомили на Facebook-сторінці комунального підприємства “Київблагоустрій”, пишуть “Коментарі”.

Відомо, що роботи проводять бригади комунального підприємства проводять демонтаж роботи на ринку. Всі демонтовані споруди перевозять на майданчики для тимчасового безхазяйного зберігання. На місці знесених незаконних споруд планують висадити дерева.

Нагадаємо, що в Святошинському районі української столиці можуть забудувати парк “Юність” на вулиці Покотило, що викликає стурбованість у місцевих жителів. Про це стало відомо з обігу депутата Київської міської ради Олександра Бродського на ім’я міського голови Віталія Кличка.

Відомо, що місцеві жителі стурбовані можливою забудовою частини парку “Юність” на вулиці Покотило, 6, який має статус пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення. Повідомляється, що в кінці серпня відбувся аукціон з продажу приміщення кінотеатру “Кристал”, а переможцем аукціону стала підприємство, яке спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель.

Цільове призначення ділянки – будівництво багатоквартирного будинку з об’єктами торгово-розважальної інфраструктури та підземним паркінгом.