У Солом’янському районі Києва чоловік зґвалтував 24-річну дівчину. Незадовго до цього він познайомився зі своєю жертвою на одному з популярних сайтів знайомств.

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, це сталося ввечері 5 вересня. Чоловік подзвонив дівчині, і вони домовилися зустрітися.

“Мабуть, він не сподобався дівчині, і вона швидко попрощалася. Однак чоловік простежив за нею, а коли його жертва підійшла до своєї квартири, то напав на неї і затягнув усередину. Із собою злочинець приніс скотч, яким зв’язав руки та ноги дівчині. Заклеїв рот, щоб та не кричала, а потім зґвалтував”, – розповіло джерело.

Потім чоловік дістав ніж. Погрожуючи ним, він змусив дівчину показати, де гроші та банківська картка. Також він забрав із квартири два мобільних телефони, кілька пляшок сидру і… пачку майонезу. Після чого зник.

Дівчині вдалося звільнитися приблизно через годину і звернутися по допомогу.

Підозрюваний у зґвалтуванні та розбійному нападі відрекомендувався Андрієм. На вигляд йому приблизно 35-40 років. Зріст близько 170 см. Був одягнений у чорну спортивну куртку і штани.

У результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Солом’янського управління поліції з’ясували, що до скоєння цих правопорушень причетний раніше судимий мешканець столиці 1982 року народження.

Поліцейські встановили місцезнаходження нападника та затримали його.

“За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою ми повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України – це розбійний напад. Також вирішуємо питання щодо притягнення його до відповідальності за частиною першою статті 152 (зґвалтування) та обрання запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна”, – розповів виконувач обов’язків начальника Солом’янського управління поліції Іван Жук.