За прогнозами синоптиків, у найближчі кілька днів в столиці очікуються снігопади. Місто готове до погіршення погодних умов та подолання наслідків негоди.

Про це, як передає Depo.Київ, на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він нагадав, що у місті працюють пункти обігріву, куди може звернутися кожен, хто потребую допомоги у ці морозні дні та під час негоди. Також на період погіршення погодних умов діє обмеження на в’їзд у місто великогабаритного транспорту.

За словами чиновника, столичні дорожники готові до роботи в посиленому режимі. Спецтехніку розташовують на вихідних позиціях ще до початку опадів, аби оперативно розпочати обробку протиожеледними засобами та прибирання снігу. Для очищення та обробки вулиць загалом є 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки. Де саме працює спецтехніка можна побачити на онлайн-мапі.

“Як завжди, у період погіршення погодних умов закликаю містян за можливості не використовувати особистий транспорт, а надавати перевагу громадському. Водіям нагадую, що припарковані автомобілі не мають заважати роботі спецтехніки, аби їх не довелося евакуювати”, – зазначив Поворозник.