28 березня у всьому світі проходитиме акція «Година Землі».

Киян закликають підтримати Всесвітню акцію на підтримку збереження нашої планети та сталого використання її ресурсів та вимкнути світло 28 березня о 20:30 на одну годину. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

«Запрошую киян долучитися до акції та символічно вимкнути світло 28 березня о 20:30 на одну годину в домівках і офісах. Головне завдання акції зосереджене на збереженні життя – власного та близьких. Долучайтесь! Під час карантину приділіть годину своїй планеті», – зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований.

Зазначається, що Година Землі була ініційована у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату на нашій планеті.

“Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на одну годину, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина: у сфері енергоефективності, ощадливому використанні ресурсів і досягненні гармонії з природою”, – зазначили в пресслужбі КМДА.

Нагадаємо, КМДА оприлюднило розклад наземного громадського транспорту на період карантину

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

За порушення масочного режиму киян штрафуватимуть

Пiд прикриттям карантину Київ зачищають від МАФів