Поліцейські затримали 34-річного уродженця Луганської області за підозрою у вбивстві сусіда.

Кривава подія сталася минулої суботи, 14 серпня, близько 18 години на вулиці Вишгородській у Подільському районі. На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів «швидкої», які приїхали допомогти пораненому чоловіку, однак останній від отриманих травм помер. Про це розповіли у пресслужбі поліції Києва, пише “Вечірній Київ”.

За попередньою інформацією, між двома мешканцями будинку виник конфлікт нібито через бажання потерпілого забрати мобільний телефон, який він напередодні продав своєму сусіду. Між чоловіками у квартирі підозрюваного зав’язалась бійка, під час якої господар помешкання вдарив ножем у груди свого сусіда. Отримавши поранення, 31-річний киянин вийшов на вулицю, де невдовзі помер.

Протягом кількох хвилин поліцейські знайшли та затримали ймовірного підозрюваного. Ним виявився 34-річний уродженець Луганської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від семи до 15 років ув’язнення.