У Києві поліція встановлює обставини смерті малолітньої дитини в Подільському районі, передає сайт Хрещатик.News із посиланням на повідомлення Поліції Києва.

Інформація про пожежу у квартирі надійшла до поліції 5 жовтня о 20:40. За викликом негайно виїхали наряди поліції, рятувальники та медики.

Після гасіння пожежі у квартирі виявили тіло дитини. Окрім цього у помешкані перебував 35-річний батько загиблого хлопчика, який неадекватно себе поводив і відмовлявся відчиняти двері рятувальникам та правоохоронцям. Його затримали,  з ним проводять слідчі дії.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Подільського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство)Кримінального кодексу Украіни. У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують усі обставини скоєного.

Як повідомляють у спільноті dtp.kiev.ua, за попередньою інформацією, батько підпалив квартиру, закрив у ній дитину. Хлопчик задихнувся у диму.

Нагадаємо, що раніше на Київщині сталась пожежа у виправній колонії (відео). Також у пожежі в будинку на Сікорського згорів чоловік.

Читайте також:

Пожежники дві години гасили вогонь в приватному будинку на Печерську (відео)

Рятувальники не збирають кошти на ліквідацію пожеж – це фейк: ДСНС