У Києві під завалами будинку, в який 28 квітня поцілила ракета російських окупантів, знайшли тіло загиблої людини.

Ракета влучила напередодні в одну з багатоповерхівок у Шевченківському районі. Про це розповів мер української столиці Віталій Кличко в Telegram, пише “Главред”.

“Друзі! Тільки що рятувальники, які продовжують обстеження і розбір завалів житлового будинку в Шевченківському районі, куди вчора влучила ракета, виявили тіло загиблого”, – написав Кличко.

Як розповів Кличко у ранішньому відеозверненні, будинок був новозбудований і багато людей ще не встигли туди переїхати. Станом на ранок через влучання ракети в цю багатоповерхівку було госпіталізовано чотири людини, зазначив мер столиці.

Також він розповів, що від початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну у Києві загинули понад сто людей, серед загиблих четверо дітей. За цей час 435 людей були госпіталізовані з різними травмами.

Пізнше стало відомо, що внаслідок ракетного удару по Києву загинула журналістка “Радіо Свобода” Віра Гіріч. Про це повідомив її колега Олександр Демченко. Російська ракета потрапила в будинок журналістки.

“Тепер Віри більше немає. Точна російська ракета потрапила у її будинок, Віра пролежала там всю ніч, а знайшли її лише зранку. Я особисто не злий і не хочу плакати, бо це мало б повтюрюватись щодня. Я просто не знаю як розповісти, якої чудової людини більше немає”, – написав Демченко.