У Києві Бессарабський проїзд став пішохідною зоною.

Про це розповів колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Густєлєв, передають “Коментарі”.

Від транспорту звільнили Бессарабську площу, вулицю Басейну та Крутий узвіз. Тепер рух автомобільного транспорту від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Басейної дозволяється лише через вулиці Велику Васильківську та Павла Скоропадського.

Колишній заступник голови КМДА Олександр Густєлєв додав, що на Бессарабці створили нову додаткову паркувальну зону. Вона розташована на вулиці Басейній від вулиці Павла Скоропадського до Бессарабської площі.

“Заїзд на Бессарабський проїзд з боку вулиці Басейної передбачено відкривати у нічний час для обслуговування балансових територій працівниками відповідальних комунальних підприємств. Тоді ж рекомендується проводити логістичні операції для потреб Бессарабського ринку”, — написав Густєлєв на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що перекриттю Бессарабського проїзду передувала масштабна робота. На Бессарабській площі, вулиці Басейній та Крутому узвозі влаштували велосипедну інфраструктуру, впорядкували дорожній рух та паркувальні зони.