14 лютого, у День всіх закоханих, Київ приєднається до Зимового Дня «Велосипедом на роботу», який відзначають в усьому світі. Про це повідомляє “Вечірній Київ” з посиланням на Асоціацію велосипедистів Києва.

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») запрошує всіх охочих приєднатися до флешмобу і зустрітися перед роботою о 8:00 біля Київської міської державної адміністрації.

“Приклад скандинавських країн Швеції чи Фінляндії показує, що клімат не є перешкодою для їзди на велосипеді протягом усього року. Ми запрошуємо приїжджати з плакатами-валентинками та закликати місто створювати безпечну інфраструктуру для того, щоб більше киян і киянок обирали велосипед як транспорт”, – підкреслюють у U-Cycle.

Зимовий День «Велосипедом на роботу» проходить цього року 14 лютого в усьому світі, усім охочим пропонують зареєструватися на сайті, де на інтерактивній карті буде видно, яке місто світу є найбільш велосипедним взимку.

Довідково: U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») – це експертна громадська організація, яка просуває велосипед як безпечний зручний транспорт. Місія організації  – покращувати життя та об’єднувати людей у містах і громадах, просуваючи велосипед як безпечний зручний транспорт.

Читайте також:

У Києві відбувся флешмоб “Велосипедом на роботу” (відео)

14 лютого в Києві закохані зможуть взяти шлюб до опівночі

14 лютого в мерії столиці відбудеться Благодійний бал All you need is LOVE