Партія “Слуга народу” визначилася з кандидатами у мажоритарних округах. Так, по округу № 213 у столичному Деснянському району балотується стоматолог Артем Дубнов. Він відомий у професійних колах як директор приватної клініки “Клініка Дубнової СтоматологІЯ”. Брав активну участь у Помаранчевій революції та Революції гідності, під час війни на Донбасі реалізовував кілька волонтерських програм. Одна з найбільш відомих “Дентал-Тризуб”, в рамках якої бійці отримали безкоштовне лікування зубів та протези, а стоматологічні кабінети в зоні бойових дій сучасне оснащення.

У своєму відеоблозі Артем Дубнов розповідає, що він вирішив балотуватися у народні депутати, бо після обрання не політика Володимира Зеленського побачив шанс на зміни.

“Коли партія президента покликала молодих спеціалістів з активною громадянською позицією, які ніколи не були при владі, прийти в парламент, щоб стати йому надійною опорою, я вирішив подати свою кандидатуру. Я балотуюся по 213 округу на Троєщині, де провів найкращі студентські роки”, – заявив кандидат.

Найближчим часом ми плануємо проаналізувати програму кандидата Артема Дубнова та поділитися своїми враженнями.