Наша молодь народилась у вільній Україні і не знає її іншою. Молоді українці мріють побачити світ, повернутись додому і будувати майбутнє в рідній країні.

“Вони – наша гордість, захист, майбутнє. На фронті, у волонтерстві, науці та технологіях молодь робить все, щоб Україна вистояла і стала найкращою. Життя багатьох з них забрала війна. Сотні тисяч змушені були поїхати за кордон. Але й там вони підтримують друзів та близьких, допомагають армії, будують плани на мирне життя”, – пише на своїй сторінці у Facebook депутат Київради VIII скликання Костянтин Яловий.

Він зазначає, що цього року 124 тисячі молодих людей мають намір стати студентами вітчизняних вишів. Понад 12 тисяч з них складатимуть єдиний іспит, перебуваючи за кордоном. Ще десятки тисяч вступатимуть до європейських університетів. І держава має зробити все можливе, щоб молоді люди могли повернутись додому з новими знаннями і реалізувати свій потенціал в Україні.

“Наша задача створити всі можливості для реалізації молоді в Україні. Дати освіту, знайти інвестиції для створення власної справи, побудувати наукові та спортивні центри”, – наголосив депутат Київради VIII скликання.

Костянтин Яловий привітав молодих українців з Днем молоді та побажав мирного неба, здійснення мрій та сил творити майбутнє.

“Після перемоги підтримка молоді має стати пріоритетом для України. Адже саме від них  залежить, якою стане наша країна”, – підсумував Яловий.

Додаткова інформація та коментарі:

За телефоном: +380 97 937 86 22.

Електронна адреса: press.k.yaloviy@gmail.com.