4 липня лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко під час офіційного заходу представила оновлену команду столичного відділення партії, а також назвала ім’я нового голови Київської міської партійної організації правозахисника і громадського діяча Віталія Нестора.

Виступаючи перед громадськістю та журналістами, Тимошенко оголосила кандидатів, яких підтримує партійна організація в Києві на виборах. Вона також висловила подяку Володимиру Бондаренку, колишньому голові столичної “Батьківщини” за плідну роботу, – повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації.

“Суспільство потребує змін, потребує оновлення. Оновлена ​​команда “Батьківщини” в Києві – справжній сплав молодості та досвіду. Люди, які розуміють, що потрібно киянам і як забезпечити належну підтримку столиці на загальноукраїнському рівні”, – заявила лідер партії.

Віталій Нестор протягом 1,5 років допомагав киянам у вирішенні проблемних питань, займаючи посаду голови Центру захисту киян.

“Столична “Батьківщина” зобов’язана і буде представляти гідним чином інтереси киян як перед органами місцевого самоврядування, так і у Верховній раді України. Головне зробити Київ сучасним, безпечним та екологічно чистим містом це основна ідея”, зазначив Віталій Нестор.

“Батьківщина” підтримує наступних кандидатів в столиці:

211 округ Мешковський Кирило Едуардович
212 округ Нестор Віталій Романович
213 округ Биструшкін Ярослав Олександрович
214 округ Бузницький Василь Юрійович
215 округ Юранська Юлія Дмитрівна
216 округ Ковальчук Михайло Миколайович
217 округ Сорока Іван Миколайович
219 округ Якименко Наталя Миколаївна
220 округ Дідовець Юрій Вікторович
221 округ Слюсарев Іван Олександрович
223 округ Гоцький Микола Миколайович