Київська міська державна адміністрація стала призером щорічного Всеукраїнського конкурсу «Найкраща туалетна кімната» BEST WC у категоріях «Інклюзивний туалет» та «Державні установи та громадські приймальні». Про це повідомили в Департаменті житлово-комунальної інфраструктури Києва.

Протягом 2019 року волонтери проінспектували більше 600 закладів по всій Україні. За результатами досліджень спеціально створена комісія BEST WC-19 обрала переможців.

«Мета конкурсу – стимулювати громадські заклади до надання відмінних санітарно-гігієнічних послуг, а також привернути увагу суспільства до хороших умов у публічних туалетах.

Дякуємо за чудову ініціативу! Вітаємо всіх переможців! І розвиваємо туалетну культуру в Україні разом!», – йдеться в повідомленні.

Організатор Всеукраїнського конкурсу Найкраща туалетна кімната «BEST WC» – Museum of Toilet History Музей Історії Туалету, який вже понад 12 років проводить науково-дослідну та культурно-просвітницьку роботу щодо розвитку туалетної культури від давніх часів до сьогодення.

Нагадаємо, Рейтинг Big 7 travel: Київ увійшов у першу п`ятірку міст світу, які варто відвідати

Читайте також:

В КМДА відчитались за результати проєкту роздільного збору сміття у Києві

Київ увійшов у список 100 найрозумніших міст світу