У посольство Білорусі в Україні жбурляли паперові літачки. Фото опублікував політолог Микола Давидюк.

Лукашенко став на шлях міжнародного тероризму. Непокараний Путін за збиті боїнги породив викрадення Лукашенком пасажирів із міжнародних рейсів.

Україна має зупинити всі авіасполучення з режимом Лукашенка, припинити фінансувати цей режим.

І не чекати санкцій від інших держав, а ініціювати такі ж. Адже викрадення людей із території інших держав і подальші тортури (а вони там уже проводяться, не сумнівайтеся), не мають проходити повз”, – написав Давидюк у Facebook

“Я там залишив паперу трошки (із пів тисячі літачків), якщо проходитимете поряд, посадіть йому пару літачків. Диктатор, схоже, в дитинстві не награвся. Десятки три уже полетіли у двір такої дружньої й близької держави, котрою керує така потворна й кривава постать”, – додав політолог.

У неділю, 23 травня, пасажирський літак Ryanair позапланово приземлився у Мінську. Лайнер летів рейсом Афіни-Вільнюс. Пілоти подали сигнал тривоги, оскільки отримали повідомлення про вибухівку на борту. За наказом самопроголошеного президента Білорусі, диктатора Олександра Лукашенка пасажирський літак супроводжував білоруський військовий винищувач.

Після екстреної посадки літака затримали засновника білоруського опозиційного каналу Nexta – Романа Протасевича.

Джерело: Gazeta.ua