У Прилуках продовжується перерахунок голосів. Не обійшлося без загострення та конфлікту. Особи, яких пов’язують із кандидатом Борисом Приходьком, перешкоджали роботі членів комісії.

Станом на 18 годину 5 серпня, було перераховано результати з 16 дільниць. Результати перерахунку показували, що лідерство зберігає Сергій Коровченко, пишуть “Факти”.

Через деякий час до залу зайшли спортивні молодики та почали вигукувати образливі слова на адресу членів ОВК.

Місцеві жителі впізнали серед них осіб, які прямо чи опосередковано співпрацювали зі штабом Приходька.

Частина членів комісії вирішила піти подалі від конфлікту та покинула приміщення. Таким чином, у комісії не стало кворуму, який міг би прийняти рішення про голосування чи перерву. Роботу було заблоковано.

Кандидат Приходько був особисто присутній у приміщенні ОВК і віддавав накази.

Лише втручання поліції змогло вгамувати “спортсменів”. Станом на 19:00 роботу ОВК було відновлено, велась повторна реєстрація присутніх у ОВК.

Це не перші спроби прямого тиску на членів команди Сергія Коровченка. Зареєстровано заяву від Михайла Дєдка, керівника штабу Коровченка у Бобровицькому районі. 21 липня потерпілий поїхав реєструвати заяву про погрози на адресу себе та близьких від представників штабу Бориса Приходька. На виході із відділку його чекала прикра несподіванка шини автомобіля були порізані.

Раніше, в ніч на 13 липня невідомі підпалили авто Олександра Луцюка – відомого в Козелецькому районі громадського діяча, співзасновника і лідера громадського об’єднання “Остерська Січ”. Олександр Луцюк активний член команди Сергія Коровченка.

4 серпня почався перерахунок результатів виборів на 34 дільницях округу 210. Перерахунок відбувається за рішенням суду, прийнятим за позовом кандидата Бориса Приходька, який зайняв друге місце. Як повідомляє сайт ЦВК, переможцем на округу 210 є Сергій Коровченко.

На території ОВК працюють правоохоронці та представники ЗМІ. За подіями можна також стежити через стрім.