9 січня, в парку культури та відпочинку Гідропарк відбулась виїзна нарада з питань підготовки та належного проведення в районі свята Водохреща. Про це повідомляє пресслужба Дніпровської РДА.

Участь у нараді взяли очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, представники КМДА, комунальних підприємств столиці, а також капелан Збройних Сил України отець Павло.

На нараді обговорювались питання щодо забезпечення благоустрою території під час проведення свята 19 січня. Впродовж святощів бригади медичних працівників забезпечуватимуть медичну допомогу, працюватимуть бригади рятувальної служби на воді.

Представник ПрАТ «Київводоканал» повідомив, що для забезпечення питною водою на території буде розміщено 2 автоцистерн.

В Гідропарку встановлять понтон на дитячому пляжі та розмістять синтетичну доріжку до місця освячення води. Для гостей свята Водохреща будуть працювати святкові ярмарки, можна буде попити чаю, кави, поласувати смаколиками.

До 19 січня у місці проведення заходу буде встановлено 4 біотуалети, у тому числі для осіб з особливими потребами, а також додаткові сміттєві урни та контейнери.

Учасники наради обговорили підготовку святкової програми під час відзначення Водохреща поруч з каплицею на честь Хрещення Господнього у Гідропарку (острів Передмостова слобідка, 1).

Нагадаємо, Кличко показав, як столиця підготувалась до зимових свят 2019-2020 (відео)

Читайте також:

Сніговик та олені: парк “Перемога” підготували до зимових свят (фото)

У стилі етно: як зустрічатимуть Новий рік та Різдво на Подолі