В Департаменті молоді та спорту повідомили, що дитячі табори та оздоровчі заклади під час карантину працювати не будуть, інформує сайт Хрещатик.news.

«Враховуючи поширення захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, прийнято рішення про недоцільність відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Це означає, що на період дії карантину, до 31 липня 2020 року, забороняється діяльність цих закладів»,- йдеться в повідомленні.

В пресслужбі додали, що на територіях таборів та оздоровчих закладів забезпечуватимуть дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів для подальшого їх відкриття.

«На території Києва налічується 8 закладів, що розташовані в позаміській зоні. За інформацією їхніх керівників, до подальшого відкриття готові 7 закладів, а саме: МДЦ «Артек», ДОЗ «Хвиля», ДОТ «Сокіл», ДОК «Антей», ОТ «Лідер», ДОТ «Лісовий», ДПЗОВ «Пуща-Водиця». ДЗСТ «Жовтень», який є підрозділом дочірнього підприємства «Клінічний санаторій «Жовтень», відкриватися в 2020 році не планує», – зазначила заступниця директорки Департаменту молоді та спорту Людмила Панченко.

Нагадаємо, в столиці дозволи працювати кафе, ресторанам, готелям та басейнам, але з певними вимогами.

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Через три дні в Київській області можуть посилити карантин (відео)

Нарешті: нові правила МОЗ дозволили пом`якшити карантин в Києві